2016-03-10 06:00

2016-03-10 06:00

Handla mer ekologiskt!

MAT

Varför ska ekologisk mat alltid vara dyrare än icke-ekologisk? Jag vet att man inte besprutar maten och så vidare, men ändå...

Om man inte har så mycket pengar väljer man ju nästan alltid att köpa den billigare maten – och det är dåligt. Men om alla köper mer ekologisk mat, så kommer den i framtiden att bli mycket billigare... Så köp mer ekologisk mat!

Medveten elvaåring

Om man inte har så mycket pengar väljer man ju nästan alltid att köpa den billigare maten – och det är dåligt. Men om alla köper mer ekologisk mat, så kommer den i framtiden att bli mycket billigare... Så köp mer ekologisk mat!

Medveten elvaåring

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.