2016-03-09 12:08

2016-03-09 12:08

Biltrafiken är störande

KARLSTAD

Här på Hemvägen i Karlstad är så mycket biltrafik. Jag förstår inte hur det kan vara tillåtet i ett bostadsområde.

Det är så lyhört här, gamla lägenheter som saknar ljudisolering. Har pratat med Kbab flera gånger angående detta, men biltrafiken kan de inte göra någonting åt, då det är en kommunal väg. Konstigt då att de samarbetar med kommunen som kräver att de ska bygga ett visst antal bostäder varje år, men att man blir störd av biltrafik bryr de sig inte om. Vägbommar finns vid andra vändzoner på området, men inte denna. Kbab säger sig arbeta för att man ska trivas. Jag tycker inte det stämmer här, trivs inte när man inte kan få lugn och ro hemma.

Arg och trött

Det är så lyhört här, gamla lägenheter som saknar ljudisolering. Har pratat med Kbab flera gånger angående detta, men biltrafiken kan de inte göra någonting åt, då det är en kommunal väg. Konstigt då att de samarbetar med kommunen som kräver att de ska bygga ett visst antal bostäder varje år, men att man blir störd av biltrafik bryr de sig inte om. Vägbommar finns vid andra vändzoner på området, men inte denna. Kbab säger sig arbeta för att man ska trivas. Jag tycker inte det stämmer här, trivs inte när man inte kan få lugn och ro hemma.

Arg och trött

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.