2016-03-07 06:00

2016-03-07 06:00

Svårt för 55+:arna

DISKRIMINERING:

Varför är det viktigare att skapa jobb för nyanlända än att ta tillvara den kompetens som finns hos arbetslösa 55+:are? Varför är en nyanländ utrikesfödd person värd en större insats från samhället än en svensk 55+:are? Och var är den solidaritet som S, V och MP använde som slagträ i valrörelsen?

När får vi en politiker som tar tag i problematiken med åldersdiskriminering på arbetsmarknaden? När kommer de små och stora företag som annonserar efter arbetskraft att besvara de ansökningar som de får in?

Så som ni alla adresserade här ovan beter er, borde ni skämmas!

Orvar Tröttström

Smått frustrerad

Varför är det viktigare att skapa jobb för nyanlända än att ta tillvara den kompetens som finns hos arbetslösa 55+:are? Varför är en nyanländ utrikesfödd person värd en större insats från samhället än en svensk 55+:are? Och var är den solidaritet som S, V och MP använde som slagträ i valrörelsen?

När får vi en politiker som tar tag i problematiken med åldersdiskriminering på arbetsmarknaden? När kommer de små och stora företag som annonserar efter arbetskraft att besvara de ansökningar som de får in?

Så som ni alla adresserade här ovan beter er, borde ni skämmas!

Orvar Tröttström

Smått frustrerad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.