2016-03-07 06:00

2016-03-07 06:00

Norra Värmland bortglömt

DIALOG:

Landstinget annonserar i dagstidningarna om kommande medborgardialog kring ”framtidens hälso- och sjukvård”. Man avser att besöka 16 platser i Värmland där de nordligaste mötesplatserna är Torsby/Hagfors.

Finns inte Nordvärmland i ert medvetande? Vi är också intresserade och har behov av sjukvård! Vi kräver att ni förlägger ett möte i Sysslebäck.

Joe Bengtsson

Landstinget annonserar i dagstidningarna om kommande medborgardialog kring ”framtidens hälso- och sjukvård”. Man avser att besöka 16 platser i Värmland där de nordligaste mötesplatserna är Torsby/Hagfors.

Finns inte Nordvärmland i ert medvetande? Vi är också intresserade och har behov av sjukvård! Vi kräver att ni förlägger ett möte i Sysslebäck.

Joe Bengtsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.