2016-03-05 06:00

2016-03-05 06:00

Nej till ny matbutik

KARLSTAD:

Konsum Värmland planerar för en ny saluhall i nya gallerian, men behövs detta verkligen? Man vräker sig i överflöd på många områden, slöseriet har visst ingen gräns! Produkter köps in, men går inte åt utan blir liggande. Mat förfars och blir oätbar, det är mycket tråkigt! Vid flera tillfällen har jag köpt annonserad vara som färsk, men som visat sig vara gammal och hamnat i soppåsen.

Vi har redan livsmedelsbutiker så det räcker.

Nöjd med mindre men glad ändå

Konsum Värmland planerar för en ny saluhall i nya gallerian, men behövs detta verkligen? Man vräker sig i överflöd på många områden, slöseriet har visst ingen gräns! Produkter köps in, men går inte åt utan blir liggande. Mat förfars och blir oätbar, det är mycket tråkigt! Vid flera tillfällen har jag köpt annonserad vara som färsk, men som visat sig vara gammal och hamnat i soppåsen.

Vi har redan livsmedelsbutiker så det räcker.

Nöjd med mindre men glad ändå

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.