2016-03-05 06:00

2016-03-05 06:00

Mycket gnäll om vården

AKUT:

Jag förstår inte folks gnäll på akuten vid Centralsjukhuset Karlstad. Jag tvingades själv uppsöka den för ett tag sedan och blev både snabbt och väl omhändertagen, glatt överraskad då jag hade förväntat mig rena kaoset efter vad som stått i diverse insändare.

Det är väl troligen de som egentligen inte behöver akutvård som gnäller mest. Om de i stället gick till vårdcentralen skulle det underlätta akutsjukvårdens arbete.

EDB

Jag förstår inte folks gnäll på akuten vid Centralsjukhuset Karlstad. Jag tvingades själv uppsöka den för ett tag sedan och blev både snabbt och väl omhändertagen, glatt överraskad då jag hade förväntat mig rena kaoset efter vad som stått i diverse insändare.

Det är väl troligen de som egentligen inte behöver akutvård som gnäller mest. Om de i stället gick till vårdcentralen skulle det underlätta akutsjukvårdens arbete.

EDB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.