2016-03-04 06:00

2016-03-04 06:00

Kostar mer än vad det smakar...

FAKTURERING:

Jag fick nyligen faktura på 5 riksdaler för att vi passerade en bro i Motala. Frågan är vad vinsten för detta är för Transportstyrelsen. Portot är ju högre än avgiften, vad jag förstår. Kanske hoppas de på att folk ska glömmer att betala fakturan, så att de åker på en förseningsavgift med 300 kronor...?

Hans Jonasson

Kil

Jag fick nyligen faktura på 5 riksdaler för att vi passerade en bro i Motala. Frågan är vad vinsten för detta är för Transportstyrelsen. Portot är ju högre än avgiften, vad jag förstår. Kanske hoppas de på att folk ska glömmer att betala fakturan, så att de åker på en förseningsavgift med 300 kronor...?

Hans Jonasson

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.