2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Vårdcentralen, var god dröj...

FORSHAGA:

Varför ska vi patienter behöva lida för att det är personalbrist på vårdcentralen i Forshaga? Jag har ringt under deras telefontid i en månad men kommer inte ens in i kön. Så jag åkte dit och klagade. Då fick jag skriva om mitt problem på en lapp, som de sen lade i läkarens brevlåda.

Efter att ha väntat i en månad på att bli kallad, ringde då rådgivningen. Där bad de mig att åka ner igen och be om tiden direkt. Då svarade de att kallelsen var skickad. När jag krävde att få den på plats, fick jag en tid rätt snabbt...

Det är dåligt av landstinget att inte ta in mer personal och låta oss patienter vänta! Finns det en telefontid, så ska den väl fungera? Brist på personal känns som en dålig ursäkt!

Bedrövad patient

Varför ska vi patienter behöva lida för att det är personalbrist på vårdcentralen i Forshaga? Jag har ringt under deras telefontid i en månad men kommer inte ens in i kön. Så jag åkte dit och klagade. Då fick jag skriva om mitt problem på en lapp, som de sen lade i läkarens brevlåda.

Efter att ha väntat i en månad på att bli kallad, ringde då rådgivningen. Där bad de mig att åka ner igen och be om tiden direkt. Då svarade de att kallelsen var skickad. När jag krävde att få den på plats, fick jag en tid rätt snabbt...

Det är dåligt av landstinget att inte ta in mer personal och låta oss patienter vänta! Finns det en telefontid, så ska den väl fungera? Brist på personal känns som en dålig ursäkt!

Bedrövad patient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.