2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Tankar kring nybyggnationer

KARLSTAD:

Jag har funderingar kring alla nybyggnationer som det ska tas beslut om. Innan dessa beslut skall fattas tycker jag att en utredning angående trafiksituationen bör göras. Redan nu är det trångt och köbildningar leder till utsläpp som vi inte vill ha. Karlstad vill ju profilera sig som en miljöstad. Hur går detta ihop?

Sedan ska det förtätas och byggas högt till vilket pris som helst. Jag har tittat på fastigheter, till exempel i Klara, där det byggdes nytt på 1960-talet. Där togs hänsyn till tidigare bebyggelse och det nya smälter in på ett bra sätt. Varför tas inga sådana hänsyn i dag?

Och till sist: vad har Karlstadshus för hållhake på kommunen då de verkar få igenom allt de vill!? Kompisanda?

Nej, politiker, tänk till innan ni har förstört vår än så länge trevliga stad!

Lilla jag

Jag har funderingar kring alla nybyggnationer som det ska tas beslut om. Innan dessa beslut skall fattas tycker jag att en utredning angående trafiksituationen bör göras. Redan nu är det trångt och köbildningar leder till utsläpp som vi inte vill ha. Karlstad vill ju profilera sig som en miljöstad. Hur går detta ihop?

Sedan ska det förtätas och byggas högt till vilket pris som helst. Jag har tittat på fastigheter, till exempel i Klara, där det byggdes nytt på 1960-talet. Där togs hänsyn till tidigare bebyggelse och det nya smälter in på ett bra sätt. Varför tas inga sådana hänsyn i dag?

Och till sist: vad har Karlstadshus för hållhake på kommunen då de verkar få igenom allt de vill!? Kompisanda?

Nej, politiker, tänk till innan ni har förstört vår än så länge trevliga stad!

Lilla jag

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.