2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Gamla lindar kan försvinna

KIL:

KIlsbor, är ni medvetna om att två av de gamla lindarna vid tågstationen föreslås att tas bort? De ska sågas ner av den arkitektfirma som har ritat förslaget till ett nytt resecentrum i Kil och försvinna för gott!

Lindarna står ju inte i vägen för trafiken vid stationen. Vi måste göra allt för att behålla de gamla, vackra lindarna. Vad säger våra politiker?

BEN

KIlsbor, är ni medvetna om att två av de gamla lindarna vid tågstationen föreslås att tas bort? De ska sågas ner av den arkitektfirma som har ritat förslaget till ett nytt resecentrum i Kil och försvinna för gott!

Lindarna står ju inte i vägen för trafiken vid stationen. Vi måste göra allt för att behålla de gamla, vackra lindarna. Vad säger våra politiker?

BEN

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.