2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Ett motbjudande lekland

HYGIEN:

Jag fick nyligen besök av min dotter och hennes lilla son på snart ett år. Vi beslöt att åka till ett lekland i Karlstad. Där fanns mycket roligt att göra och titta på för den lilla, som nyss har lärt satt gå. Efter cirka en timme var det dags för lite paus och vi gick då till kafeterian för att köpa lite fika. Där var det inte för trevligt, kan jag lova! Det stod ett tiotal babystolar staplade i ett hörn och vi gick igenom allihop i hopp om att hitta en stol utan matrester, men tyvärr fanns det inte en enda som var ren utan vi fick ta fram skötservetterna och rengöra den som var minst nerkletad.

Och det var inte bara barnstolarna som var kletiga utan även borden, och det stod brickor med rester kvar. Så det var till att torka av även det, innan vi kunde sätta oss för att fika.

På golvet låg det både skräp och matrester om vartannat, utspritt mellan borden. Det var ingen trevlig upplevelse att fika där! Det var inte så mycket besökare heller, så jag undrar hur det ser ut på helgerna, när det är fullt med barn där.

När det gäller barnstolarna så borde dessa rengöras varje dag innan öppning, eller efter stängning. Jag tycker även att nån i personalen med jämna mellanrum kunde plocka av och torka borden. Nej, detta var både mitt första och sista besök på det leklandet!

Besviken mormor

Jag fick nyligen besök av min dotter och hennes lilla son på snart ett år. Vi beslöt att åka till ett lekland i Karlstad. Där fanns mycket roligt att göra och titta på för den lilla, som nyss har lärt satt gå. Efter cirka en timme var det dags för lite paus och vi gick då till kafeterian för att köpa lite fika. Där var det inte för trevligt, kan jag lova! Det stod ett tiotal babystolar staplade i ett hörn och vi gick igenom allihop i hopp om att hitta en stol utan matrester, men tyvärr fanns det inte en enda som var ren utan vi fick ta fram skötservetterna och rengöra den som var minst nerkletad.

Och det var inte bara barnstolarna som var kletiga utan även borden, och det stod brickor med rester kvar. Så det var till att torka av även det, innan vi kunde sätta oss för att fika.

På golvet låg det både skräp och matrester om vartannat, utspritt mellan borden. Det var ingen trevlig upplevelse att fika där! Det var inte så mycket besökare heller, så jag undrar hur det ser ut på helgerna, när det är fullt med barn där.

När det gäller barnstolarna så borde dessa rengöras varje dag innan öppning, eller efter stängning. Jag tycker även att nån i personalen med jämna mellanrum kunde plocka av och torka borden. Nej, detta var både mitt första och sista besök på det leklandet!

Besviken mormor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.