2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Bra bemötande av arbetssökande efterlyses

ARBETSFÖRMEDLINGEN:

Det är relativt ont om arbetstillfällen i Värmland, särskilt för unga människor, och många arbetssökande till varje plats. Jag kan förstå att tiden är knapp för arbetsgivare, såväl offentliga som privata, men någon form av respons borde vara på sin plats – ett hövligt ”tack för visat intresse” eller ”nej, tack, vi har andra sökanden som vi finner mer intressanta”.

Varför inte utnyttja detta enorma nätverkande i Värmland? Anlita en extern expert och lär arbetsgivare hur ett hyfsat bemötande ska se ut.

Bevisa gärna att jag har fel, men inte genom ord utan genom handling.

Stockholmsbönan

Det är relativt ont om arbetstillfällen i Värmland, särskilt för unga människor, och många arbetssökande till varje plats. Jag kan förstå att tiden är knapp för arbetsgivare, såväl offentliga som privata, men någon form av respons borde vara på sin plats – ett hövligt ”tack för visat intresse” eller ”nej, tack, vi har andra sökanden som vi finner mer intressanta”.

Varför inte utnyttja detta enorma nätverkande i Värmland? Anlita en extern expert och lär arbetsgivare hur ett hyfsat bemötande ska se ut.

Bevisa gärna att jag har fel, men inte genom ord utan genom handling.

Stockholmsbönan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.