2016-03-02 06:00

2016-03-02 06:00

Sånt många inte vill veta...

DESINFORMATION:

Svar till Ove af Jochnick (27/2):

Det handlar inte om desinformation, okunskap eller rädsla. Det handlar om riktiga fakta, som du kan få på polisens hemsida. Där kan man läsa sånt många inte vill veta: sjukvården är överbelastad, inbrott och stölder som polisen inte ens åker ut till. På polisen hemsida kan man läsa vilka som är dömda.

Och romerna är inte tvingade hit. De är här frivilligt och söker inte ens arbete.

Man kan ju läsa på lite mer, det finns information hos myndigheterna.

Oslo

Svar till Ove af Jochnick (27/2):

Det handlar inte om desinformation, okunskap eller rädsla. Det handlar om riktiga fakta, som du kan få på polisens hemsida. Där kan man läsa sånt många inte vill veta: sjukvården är överbelastad, inbrott och stölder som polisen inte ens åker ut till. På polisen hemsida kan man läsa vilka som är dömda.

Och romerna är inte tvingade hit. De är här frivilligt och söker inte ens arbete.

Man kan ju läsa på lite mer, det finns information hos myndigheterna.

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.