2016-03-02 06:00

2016-03-02 06:00

Nu är det tyst om kollapsen

NATIONALEKONOMI:

Det går bra för Sverige nu. Budgeten går ihop, exporten ökar, tillväxten ökar, sysselsättningen ökar, skatteintäkterna ökar, BNP ökar, statsskulden minskar, arbetslösheten minskar och Riksgälden spår att den ljusnande framtid är vår.

Systemkollaps talas det tyst om nu.

Sören

Det går bra för Sverige nu. Budgeten går ihop, exporten ökar, tillväxten ökar, sysselsättningen ökar, skatteintäkterna ökar, BNP ökar, statsskulden minskar, arbetslösheten minskar och Riksgälden spår att den ljusnande framtid är vår.

Systemkollaps talas det tyst om nu.

Sören

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.