2016-03-01 06:00

2016-03-01 10:35

Underlig tillsättning

INSÄNDARE

1989 ombads ambassadör Carl Lidbom i Konstitutionsutskottet att veta hut. Nu kan detta uttryck tillämpas igen, denna gång på de styrande i Karlstads kommun.

Den före detta flygplatschefen, som på egen begäran sade upp sig, får en tjänst inom kommunen som näringslivsutvecklare, med en månadslön på 86 000 kronor.

Om detta är en tjänst som helt plötsligt har blivit så väldigt viktig, varför har man då inte tidigare haft någon näringslivsutvecklare? Och varför annonseras inte tjänsten ut, så alla med rätt kompetens kan söka den?

Janne

 

Den före detta flygplatschefen, som på egen begäran sade upp sig, får en tjänst inom kommunen som näringslivsutvecklare, med en månadslön på 86 000 kronor.

Om detta är en tjänst som helt plötsligt har blivit så väldigt viktig, varför har man då inte tidigare haft någon näringslivsutvecklare? Och varför annonseras inte tjänsten ut, så alla med rätt kompetens kan söka den?

Janne

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.