2016-03-01 06:00

2016-03-01 06:00

Fokus på konstiga saker...

AKUTBESÖK:

Det är många som har åsikter om akutmottagningen i Karlstad. Beklämmande är dock att det är fokus på väldigt konstiga saker. De anser sig så sjuka att de måste uppsöka akuten – men fokuserar på är att det inte finns något att äta samt att det saknas en tv...

Om det är mat och underhållning ni söker, kanske inte akuten är rätt ställe att åka till.

Grad 59

Det är många som har åsikter om akutmottagningen i Karlstad. Beklämmande är dock att det är fokus på väldigt konstiga saker. De anser sig så sjuka att de måste uppsöka akuten – men fokuserar på är att det inte finns något att äta samt att det saknas en tv...

Om det är mat och underhållning ni söker, kanske inte akuten är rätt ställe att åka till.

Grad 59

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.