2016-02-29 06:00

2016-02-29 20:34

Undrar över faktauppgift

FÖRLUSTER:

Svar till signaturen Bonde i Värmland (NWT 25/2):

Varifrån har du fått att Värmland förlorar 50 miljoner kronor om året på grund av vargen? Den uppgiften går inte att hitta någonstans på officiella sidor på nätet.

Jag betvivlar inte att en del djurägare drabbas av vargen, medan andra inte har några problem alls, men jag ser gärna att de fakta man utger sig för att ha också går att verifiera. Själv hade jag fåruppfödning mitt i ett revir men vargarna och jag samsades bra.

Fd bonde i Värmland

 

Varifrån har du fått att Värmland förlorar 50 miljoner kronor om året på grund av vargen? Den uppgiften går inte att hitta någonstans på officiella sidor på nätet.

Jag betvivlar inte att en del djurägare drabbas av vargen, medan andra inte har några problem alls, men jag ser gärna att de fakta man utger sig för att ha också går att verifiera. Själv hade jag fåruppfödning mitt i ett revir men vargarna och jag samsades bra.

Fd bonde i Värmland

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.