2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Rena rama ockeravgifterna

EL:

Jag håller med signaturen Kilo Watt (NWT 20/2) om att det är helt galet med den nya effektavgift som Karlstads Energi har infört men tydligen så räckte det inte med denna avgift utan det har även införts en högbelastningsavgift! När man äntligen har fått ett överkomligt kilowattimmespris så kommer detta. För oss blev det en extra kostnad för januari månad effektavgift 211:79 kronor och högbelastningsavgift 506:16 = 717:95 kronor. Ocker? Ja, det är väl det minsta man kan säga!

Maritha i Karlstad

Jag håller med signaturen Kilo Watt (NWT 20/2) om att det är helt galet med den nya effektavgift som Karlstads Energi har infört men tydligen så räckte det inte med denna avgift utan det har även införts en högbelastningsavgift! När man äntligen har fått ett överkomligt kilowattimmespris så kommer detta. För oss blev det en extra kostnad för januari månad effektavgift 211:79 kronor och högbelastningsavgift 506:16 = 717:95 kronor. Ocker? Ja, det är väl det minsta man kan säga!

Maritha i Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.