2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

En annan, sannare bild

LANDSBYGD:

Tack till alla er som svarat på signaturen Unos insändare och gett en annan och sannare bild av vad det innebär att i verkligheten leva och bo på landsbygden. Ni ger oss en helt annan erfarenhet än vad politikerna Sten Bergheden och Pia Hallström vill få oss att tro, när de skriver att vargens utbredning hotar landsbygden, hotar människors existens och att livsverk förstörs när vargen kommer på besök (artikel i NWT 19/2).

Det var faktiskt på tiden att debatten balanseras, så att inte bara varghatarna med Gunnar Glöersen i spetsen kommer till tals.

Ekologen

Tack till alla er som svarat på signaturen Unos insändare och gett en annan och sannare bild av vad det innebär att i verkligheten leva och bo på landsbygden. Ni ger oss en helt annan erfarenhet än vad politikerna Sten Bergheden och Pia Hallström vill få oss att tro, när de skriver att vargens utbredning hotar landsbygden, hotar människors existens och att livsverk förstörs när vargen kommer på besök (artikel i NWT 19/2).

Det var faktiskt på tiden att debatten balanseras, så att inte bara varghatarna med Gunnar Glöersen i spetsen kommer till tals.

Ekologen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.