2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Bra förslag om lagliga väggar

GRAFFITI:

Svar till signaturen Graffitigalen brud (NWT 24/5):

Jag håller med dig starkt. Jag är mycket säker precis på detta som denne kulturberikade insändarskribent anar, genom att de som är intresserade av konstformen tilldelas ett forum, en laglig vägg eller kanske man kan kalla det för en väldigt gäst- och öppenvänlig gratisvernissage där man kan få utlopp över sina kulturella behov och där unga kan utveckla sin kultur och man kanske kan lära sig att utvinna något så vackert som fantasi genom energi, vad vet jag? Fast ett faktum är att jag bara har råd till en viss summa redskap, färg, varje månad och jag skulle absolut utnyttja den lagliga väggen med denna färg och därmed skulle det minska min del av den olagliga formen. För det är fallet, jag är graffare, jag själv har ett mildare behov av att reklamera mina budskap och jag finner få saker genom den nu obehagligt olagliga konstformen kallad graffiti som givit mig ro från min diagnos, gett mig fler vänner, en hobby och ja... säkert mer.Jättebra inititativ hörru!

Galen i graffitibrudar

Svar till signaturen Graffitigalen brud (NWT 24/5):

Jag håller med dig starkt. Jag är mycket säker precis på detta som denne kulturberikade insändarskribent anar, genom att de som är intresserade av konstformen tilldelas ett forum, en laglig vägg eller kanske man kan kalla det för en väldigt gäst- och öppenvänlig gratisvernissage där man kan få utlopp över sina kulturella behov och där unga kan utveckla sin kultur och man kanske kan lära sig att utvinna något så vackert som fantasi genom energi, vad vet jag? Fast ett faktum är att jag bara har råd till en viss summa redskap, färg, varje månad och jag skulle absolut utnyttja den lagliga väggen med denna färg och därmed skulle det minska min del av den olagliga formen. För det är fallet, jag är graffare, jag själv har ett mildare behov av att reklamera mina budskap och jag finner få saker genom den nu obehagligt olagliga konstformen kallad graffiti som givit mig ro från min diagnos, gett mig fler vänner, en hobby och ja... säkert mer.Jättebra inititativ hörru!

Galen i graffitibrudar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.