2016-02-23 06:00

2016-02-23 06:00

Flera frågetecken har framkommit

KARLSTAD AIRPORT:

Efter presskonferensen om Karlstad Airport har det framkommit flera frågetecken. Styrelsen, med bland andra Nina Larsson, beskriver att de anser sig ha handlat och verkat inom de juridiska ramarna. Ändå anser de att det ska göras en oberoende utredning...

Vd Peter Landmark säger upp sig – och blir erbjuden en tjänst inom ”koncernen”, trots att den oberoende utredningen inte ens har börjat...

Jag tycker att detta luktar. Det här är absolut inget personligt mot Nina Larsson eller Peter Lundmark. De har givetvis all rätt att avsäga sig sina åtaganden. Det jag ifrågasätter är vem som tar ansvaret, om kommer fram till att felaktigheter gjorts. Gör Karlstads kommuns ordförande Per-Samuel Nisser det?

Fredrik Wigforss

Efter presskonferensen om Karlstad Airport har det framkommit flera frågetecken. Styrelsen, med bland andra Nina Larsson, beskriver att de anser sig ha handlat och verkat inom de juridiska ramarna. Ändå anser de att det ska göras en oberoende utredning...

Vd Peter Landmark säger upp sig – och blir erbjuden en tjänst inom ”koncernen”, trots att den oberoende utredningen inte ens har börjat...

Jag tycker att detta luktar. Det här är absolut inget personligt mot Nina Larsson eller Peter Lundmark. De har givetvis all rätt att avsäga sig sina åtaganden. Det jag ifrågasätter är vem som tar ansvaret, om kommer fram till att felaktigheter gjorts. Gör Karlstads kommuns ordförande Per-Samuel Nisser det?

Fredrik Wigforss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.