2016-02-22 06:00

2016-02-22 06:00

Otrevliga attityder

SOCIALEN:

Att behöva gå till socialen är traumatiskt. Att behöva be om hjälp, att ha dåligt självförtroende, att sakna jobb och pengar är jobbigt nog. Men att sen också bemötas med en djup suck och sned blick, en attityd som säger att man inte är värd något – det är inte okej!

Ett hej och ett litet leende är fasiken inte för mycket begärt. De som kommer dit har det svårt. Då ska de inte behöva bli utsatta för en sån attityd också. Usch!

Vänliga veckan... alltid!

Att behöva gå till socialen är traumatiskt. Att behöva be om hjälp, att ha dåligt självförtroende, att sakna jobb och pengar är jobbigt nog. Men att sen också bemötas med en djup suck och sned blick, en attityd som säger att man inte är värd något – det är inte okej!

Ett hej och ett litet leende är fasiken inte för mycket begärt. De som kommer dit har det svårt. Då ska de inte behöva bli utsatta för en sån attityd också. Usch!

Vänliga veckan... alltid!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.