2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

Synd om Landmark

AVSKED:

Stackars Peter Landmark, som nu ska avgå. Jag uppfattar honom som en mycket drivande person, som verkligen har gjort mycket bra för Karlstad Airport. Han får väldigt mycket skit för närvarande och man glömmer allt bra han gjort!

Nöjd flygare

Stackars Peter Landmark, som nu ska avgå. Jag uppfattar honom som en mycket drivande person, som verkligen har gjort mycket bra för Karlstad Airport. Han får väldigt mycket skit för närvarande och man glömmer allt bra han gjort!

Nöjd flygare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.