2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

Lönesättning på lös grund

KARLSTAD:

I samband med att flygplatschefen i Karlstad slutade på egen begäran, blev han lovad en ny tjänst med oförändrad lön inom kommunen. Hur kan man veta vad han ska ha i lön, när man inte vet vad han ska jobba med? Tjänsten finns ju inte.

Det är lätt att vara gentil när det inte är ens egna pengar...

Janne

I samband med att flygplatschefen i Karlstad slutade på egen begäran, blev han lovad en ny tjänst med oförändrad lön inom kommunen. Hur kan man veta vad han ska ha i lön, när man inte vet vad han ska jobba med? Tjänsten finns ju inte.

Det är lätt att vara gentil när det inte är ens egna pengar...

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.