2016-02-20 06:00

2016-02-20 06:00

Julljustända in i mars?

POLICY:

Jag har en liten undran om det som verkar vara Karlstads kommuns nya policy. På stan lyser det så grant, med julbelysning och dekorationer i luften. Det är vackert, men det är trots allt snart mars...

Nyfiken

Jag har en liten undran om det som verkar vara Karlstads kommuns nya policy. På stan lyser det så grant, med julbelysning och dekorationer i luften. Det är vackert, men det är trots allt snart mars...

Nyfiken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.