2016-02-18 06:00

2016-02-18 06:00

Upprörande att akuten ska stängas

ARVIKA:

Nyligen fick min 15-årige son en tackling och bröt handleden under en hockeymatch. Vi åkte till akutmottagningen vid Arvika sjukhus där han blev omhändertagen med enorm professionalitet.

All personal, från läkare till undersköterskor, utförde sitt jobb på ett så värdefullt sätt att man undrar varför just akutkirurgin ska försvinna från Arvika? Det är upprörande! Min son hade då behövt åka ända till Karlstad och tillbaka för denna vård – både smärtsamt och tidsödande.

Hur kan man ta bort något som fungerar så bra och dessutom tro att det blir lönsamt?

Maria Fast

Nyligen fick min 15-årige son en tackling och bröt handleden under en hockeymatch. Vi åkte till akutmottagningen vid Arvika sjukhus där han blev omhändertagen med enorm professionalitet.

All personal, från läkare till undersköterskor, utförde sitt jobb på ett så värdefullt sätt att man undrar varför just akutkirurgin ska försvinna från Arvika? Det är upprörande! Min son hade då behövt åka ända till Karlstad och tillbaka för denna vård – både smärtsamt och tidsödande.

Hur kan man ta bort något som fungerar så bra och dessutom tro att det blir lönsamt?

Maria Fast

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.