2016-02-18 06:00

2016-02-18 06:00

Trötta på allt skräp

CAMPING:

Vi är många som reagerar på hur det ser ut på migrantcampingen i Karlstad. Det är olje- och bensindunkar, gamla däck, soffor, madrasser plus en massa sopor kring överfulla sopkärl. Kajor, kråkor och måsar har kalas på alla sopor som ligger utsprida där. Det kanske finns råttor där också.

Och vem ska frakta bort skrotbilarna? För inte får väl inte användas? Ska kommunen bekosta detta?

Karlstads kommun tror väl inte att denna camping kan stängas utan protester från migranterna. Hur kommer de att göra då?

Anne

Vi är många som reagerar på hur det ser ut på migrantcampingen i Karlstad. Det är olje- och bensindunkar, gamla däck, soffor, madrasser plus en massa sopor kring överfulla sopkärl. Kajor, kråkor och måsar har kalas på alla sopor som ligger utsprida där. Det kanske finns råttor där också.

Och vem ska frakta bort skrotbilarna? För inte får väl inte användas? Ska kommunen bekosta detta?

Karlstads kommun tror väl inte att denna camping kan stängas utan protester från migranterna. Hur kommer de att göra då?

Anne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.