2016-02-18 06:00

2016-02-18 06:00

Bra koncept för lågutbildade

INGÅNGSLÖN:

Jag har läst i tidningarna om ingångslön för unga och nyanlända. Jag måste säga att Göran Debäck är en arbetsgivare som går i bräschen för det genom att anställa unga och nyanlända som har dålig eller ingen utbildning och kanske inte kan svenska, med lön som är lägre men accepterad av den personalen än utbildade och personer som kan svenska.

Han går även en kamp mot facket som ska framställa sig i god dager, för att få fler medlemmar kanske? Jag högaktar Göran som kan stå på sig och driva sitt företag med stor framgång.

Hoppas att andra arbetsgivare kan följa hans exempel så att fler kan komma in på arbetsmarknaden, i stället för att gå på bidrag och så vidare.

Kennerth Björklund

Jag har läst i tidningarna om ingångslön för unga och nyanlända. Jag måste säga att Göran Debäck är en arbetsgivare som går i bräschen för det genom att anställa unga och nyanlända som har dålig eller ingen utbildning och kanske inte kan svenska, med lön som är lägre men accepterad av den personalen än utbildade och personer som kan svenska.

Han går även en kamp mot facket som ska framställa sig i god dager, för att få fler medlemmar kanske? Jag högaktar Göran som kan stå på sig och driva sitt företag med stor framgång.

Hoppas att andra arbetsgivare kan följa hans exempel så att fler kan komma in på arbetsmarknaden, i stället för att gå på bidrag och så vidare.

Kennerth Björklund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.