2016-02-17 06:00

2016-02-17 06:00

Fem mil tog tre dygn

SNIGELFART:

Ska det verkligen behöva ta tre dagar för ett brev från Karlstad till Östra Ämtervik? Ett brev som avsändes från Centralsjukhuset måndagen den 8/2 kom fram först på torsdagen den 11/2 med eftermiddagsposten. Hur kan det ta så lång tid?

Det är upprörande att Postnord inte kan sköta sitt uppdrag, skärpning!

686 96

Ska det verkligen behöva ta tre dagar för ett brev från Karlstad till Östra Ämtervik? Ett brev som avsändes från Centralsjukhuset måndagen den 8/2 kom fram först på torsdagen den 11/2 med eftermiddagsposten. Hur kan det ta så lång tid?

Det är upprörande att Postnord inte kan sköta sitt uppdrag, skärpning!

686 96

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.