2016-02-16 06:00

2016-02-16 06:00

Ursprungsland deklareras inte

MEDICINER:

Nu har jag vänt och vridit på paketen och läst bipacksedlar, men det står inte var medicinen tillverkas...

Jag förväntar mig att konglomeraten svarar och talar om var de har sina fabriker!

Sofia

Nu har jag vänt och vridit på paketen och läst bipacksedlar, men det står inte var medicinen tillverkas...

Jag förväntar mig att konglomeraten svarar och talar om var de har sina fabriker!

Sofia

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.