2016-02-16 06:00

2016-02-16 06:00

Regionpolitiken har helt misslyckats

VÄRMLAND:

Värmland – ett län med ett utmärkt läge: residensstad vid Vänern, mitt mellan Oslo och Stockholm, egen flygplats med utrikesflyg. Trots detta är befolkningstillväxten bland de sämsta i Sverige.

Vad saknas? Kompetens hos ledare, möjlighet till goda kommunikationer som fungerar, möjlighet att bygga vid vatten. Ledande politiker, landshövding och Region Värmland har på dessa punkter misslyckats fullständigt. Inom byggsektorn gör länsstyrelsen allt för att stoppa och hindra utveckling och tillväxt.

Vid nästa val: kryssa bort lata/odugliga politiker som har underpresterat, avskaffa Region Värmland och sänd landshövding Kenneth Johansson hem till Falun. Ställ krav på Värmlandsbänkens ledamöter! Påminn om ansvaret att vara förtroendevald!

Nystart för Värmland

Värmland – ett län med ett utmärkt läge: residensstad vid Vänern, mitt mellan Oslo och Stockholm, egen flygplats med utrikesflyg. Trots detta är befolkningstillväxten bland de sämsta i Sverige.

Vad saknas? Kompetens hos ledare, möjlighet till goda kommunikationer som fungerar, möjlighet att bygga vid vatten. Ledande politiker, landshövding och Region Värmland har på dessa punkter misslyckats fullständigt. Inom byggsektorn gör länsstyrelsen allt för att stoppa och hindra utveckling och tillväxt.

Vid nästa val: kryssa bort lata/odugliga politiker som har underpresterat, avskaffa Region Värmland och sänd landshövding Kenneth Johansson hem till Falun. Ställ krav på Värmlandsbänkens ledamöter! Påminn om ansvaret att vara förtroendevald!

Nystart för Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.