2016-02-15 06:00

2016-02-15 06:00

Bygg bort flaskhalsen

KARLSTAD:

Hur tänkte de styrande när Östra Torggatan fixades till? Gatan gjordes smalare med parkering på båda sidor, där också taxi och varubilar ska få plats – och sedan ska alla bussar försöka ta sig fram där... De kan ju inte mötas på den trånga gatan!

Mitt förslag är att man tar bort parkeringarna och ordnar med en riktig taxistation.

Fundersam

Hur tänkte de styrande när Östra Torggatan fixades till? Gatan gjordes smalare med parkering på båda sidor, där också taxi och varubilar ska få plats – och sedan ska alla bussar försöka ta sig fram där... De kan ju inte mötas på den trånga gatan!

Mitt förslag är att man tar bort parkeringarna och ordnar med en riktig taxistation.

Fundersam

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.