2016-02-13 06:00

2016-02-13 06:00

"Heid som vanligt igen"

HANDBOLL

Nu är det så att damhandbollslaget Heid har spelat ytterligare en match efter den överraskande segern mot mästarlaget Sävehof och av någon anledning så är det som vanligt igen. Heid förlorade mot ett något bättre lag. Ett lag som dock inte är att jämföra med Sävehof.

”Kenneth på Sundsta”

Nu är det så att damhandbollslaget Heid har spelat ytterligare en match efter den överraskande segern mot mästarlaget Sävehof och av någon anledning så är det som vanligt igen. Heid förlorade mot ett något bättre lag. Ett lag som dock inte är att jämföra med Sävehof.

”Kenneth på Sundsta”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.