2016-02-12 13:40

2016-02-12 13:40

Bojkotta Alla hjärtans dag

AVSKY:

Jag avskyr Alla hjärtans dag. Man spenderar massor med pengar till sin älskade så att man nästan blir pank. Sen säger alla ”men det är en speciell dag som man ska vara med den man älskar”. Du är med din älskade nästan varje dag, varför göra just denna dag så speciell? Varför inte bara fira den dagen man blev tillsammans? Och så är det jobbigt för dem som inte har någon att se flödet på facebook och instagram hela tiden. Hur ska det kännas att vara för sig själv på en sådan dag? Det är inte roligt, man känner sig extra ensam då. Och att se alla par vara ute och klänga på varandra är bara jobbigt, så därför tycker jag man borde bojkotta Alla hjärtans dag för det är bara jobbigt och onödigt.

T J

Jag avskyr Alla hjärtans dag. Man spenderar massor med pengar till sin älskade så att man nästan blir pank. Sen säger alla ”men det är en speciell dag som man ska vara med den man älskar”. Du är med din älskade nästan varje dag, varför göra just denna dag så speciell? Varför inte bara fira den dagen man blev tillsammans? Och så är det jobbigt för dem som inte har någon att se flödet på facebook och instagram hela tiden. Hur ska det kännas att vara för sig själv på en sådan dag? Det är inte roligt, man känner sig extra ensam då. Och att se alla par vara ute och klänga på varandra är bara jobbigt, så därför tycker jag man borde bojkotta Alla hjärtans dag för det är bara jobbigt och onödigt.

T J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.