2016-02-12 13:34

2016-02-12 13:34

Alla hjärtans dag

KÄRLEK:

Som alla vet så är det Alla hjärtans dag snart. Jag tycker att alla hjärtans dag är en väldigt speciell dag där man kan vissa hur mycket man älskar och tycker om varandra. Många tycker att alla hjärtans dag inte behövs och att man kan visa detta på vanliga dagar under hela året. Självklart man kan visa sin kärlek för nära och kära varje dag, men just på Alla hjärtans dag kan man ju visa det lite extra och ha en mysig dag tillsammans då man berättar om hur speciella man är för varandra. Jag tycker att Alla hjärtans dag är lika viktigt som Mors dag och Fars dag. Man behöver inte ha en pojk- eller flickvän för att fira Alla hjärtans dag, man kan göra det också för andra personer som är viktiga för en själv, till exempel mor, far, syskon, vänner. Jag tycker att på Alla hjärtans dag ska man vara snäll, hjälpsam, omtänksam, öm och kärleksfull.

Sara Ymaj

Som alla vet så är det Alla hjärtans dag snart. Jag tycker att alla hjärtans dag är en väldigt speciell dag där man kan vissa hur mycket man älskar och tycker om varandra. Många tycker att alla hjärtans dag inte behövs och att man kan visa detta på vanliga dagar under hela året. Självklart man kan visa sin kärlek för nära och kära varje dag, men just på Alla hjärtans dag kan man ju visa det lite extra och ha en mysig dag tillsammans då man berättar om hur speciella man är för varandra. Jag tycker att Alla hjärtans dag är lika viktigt som Mors dag och Fars dag. Man behöver inte ha en pojk- eller flickvän för att fira Alla hjärtans dag, man kan göra det också för andra personer som är viktiga för en själv, till exempel mor, far, syskon, vänner. Jag tycker att på Alla hjärtans dag ska man vara snäll, hjälpsam, omtänksam, öm och kärleksfull.

Sara Ymaj

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.