2016-02-11 06:00

2016-02-11 06:00

Vi har valt att inte priskriga

OK VÄRMLAND:

Svar till signaturen Väntar på svar (NWT 8/2):

l alla branscher förekommer rabatter till företag, detta beror till stor del på stora volymer och naturligtvis på konkurrens. Rabatterna som lämnas till våra företagskunder är i sin helhet en affär mellan företaget och vår leverantör OKQ8, alltså ingenting som vi inom OK Värmland råder över. De eventuella rabatter som vi har möjlighet att lämna består av återbäring, som är en del av den vinst som genereras av oss.

Vi har under sex års tid valt att inte priskriga utan jobbar med solidarisk prissättning. Detta ger oss möjlighet att bevara service på mindre orter i större utsträckning än vad som annars hade varit möjligt.

Om du som väntar på svar vill att vi utvecklar svaret ytterligare så är du välkommen att kontakta undertecknad direkt.

Stefan Särnehed

Vd OK Värmland

Svar till signaturen Väntar på svar (NWT 8/2):

l alla branscher förekommer rabatter till företag, detta beror till stor del på stora volymer och naturligtvis på konkurrens. Rabatterna som lämnas till våra företagskunder är i sin helhet en affär mellan företaget och vår leverantör OKQ8, alltså ingenting som vi inom OK Värmland råder över. De eventuella rabatter som vi har möjlighet att lämna består av återbäring, som är en del av den vinst som genereras av oss.

Vi har under sex års tid valt att inte priskriga utan jobbar med solidarisk prissättning. Detta ger oss möjlighet att bevara service på mindre orter i större utsträckning än vad som annars hade varit möjligt.

Om du som väntar på svar vill att vi utvecklar svaret ytterligare så är du välkommen att kontakta undertecknad direkt.

Stefan Särnehed

Vd OK Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.