2016-02-11 06:00

2016-02-11 06:00

Tänk lite längre...

KIL/MILJÖ:

Det har gått runt en lista på Runnevål i Kil som man har fått skriva på om man är emot att bebyggelse ska ske där. Kommunen tycker att det i stället för gärde ska bli ytterligare ett industriområde, vilket alla på Runnevål är emot.

Om ni undrar så används redan gärdet året runt av både vuxna, barn, rådjur, älgar, fåglar och kossor. Bonden odlar, korna betar och det åks skidor där. Dessutom är det en njutbar vy!

Om man tänker längre inser man till slut att alla konsekvenser som sker för vår värld för oss människor. Vi kan få problem med lungorna liksom djuren också, världen blir helt enkelt bara lite mer förstörd!

För ni har ett val: pengar-konkurs-miljöförstöring-döden, eller friska lungor-bättre värld. Hållbarheten ökar helt enkelt. Pengar må vara lockande men mitt tips är: tänk lite längre, för varenda sak du gör påverkar oss. För jag är säker på att just du har något med Runnevål att göra!

Tolvåring boende på Runnevål

Det har gått runt en lista på Runnevål i Kil som man har fått skriva på om man är emot att bebyggelse ska ske där. Kommunen tycker att det i stället för gärde ska bli ytterligare ett industriområde, vilket alla på Runnevål är emot.

Om ni undrar så används redan gärdet året runt av både vuxna, barn, rådjur, älgar, fåglar och kossor. Bonden odlar, korna betar och det åks skidor där. Dessutom är det en njutbar vy!

Om man tänker längre inser man till slut att alla konsekvenser som sker för vår värld för oss människor. Vi kan få problem med lungorna liksom djuren också, världen blir helt enkelt bara lite mer förstörd!

För ni har ett val: pengar-konkurs-miljöförstöring-döden, eller friska lungor-bättre värld. Hållbarheten ökar helt enkelt. Pengar må vara lockande men mitt tips är: tänk lite längre, för varenda sak du gör påverkar oss. För jag är säker på att just du har något med Runnevål att göra!

Tolvåring boende på Runnevål

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.