2016-02-11 06:00

2016-02-11 06:00

Saknar flyttad butik

VÄSE:

Jag läste för ett tag sedan att Ernstbutiken i Väse hade stängt och skulle flyttas till annan ort. Det stod också att Väseborna inte skulle sakna butiken. Detta kan inte vara mer fel enligt mig och många andra, som tycker att Väse nu har förlorat en del av sig själv.

Jag har besökt butiken många gånger. Har jag haft vänner på besök har vi alltid åkt dit och handlat. Vi tycker att det är sorgligt att denna fina butik försvunnit. Tjejen som jobbade där var otroligt kunnig, trevlig och tillmötesgående. Det har varit en fröjd att besöka butiken. Jag hoppas att den kommer att kunna komma tillbaka till Väse, där den hör hemma!

Sorgsen Ernst-fan

Jag läste för ett tag sedan att Ernstbutiken i Väse hade stängt och skulle flyttas till annan ort. Det stod också att Väseborna inte skulle sakna butiken. Detta kan inte vara mer fel enligt mig och många andra, som tycker att Väse nu har förlorat en del av sig själv.

Jag har besökt butiken många gånger. Har jag haft vänner på besök har vi alltid åkt dit och handlat. Vi tycker att det är sorgligt att denna fina butik försvunnit. Tjejen som jobbade där var otroligt kunnig, trevlig och tillmötesgående. Det har varit en fröjd att besöka butiken. Jag hoppas att den kommer att kunna komma tillbaka till Väse, där den hör hemma!

Sorgsen Ernst-fan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.