2016-02-11 06:00

2016-02-11 06:00

Förskräckliga filtar utanför affärerna

GRUMS:

Under en lång tid har det funnits tiggare utanför matbutikerna i Grums. Vid flera tillfällen finns det ingen tiggare utanför butiken men man har lastat av filtar och annan bråte som ligger i en hög utanför butikerna. Det ser förskräckligt ut att behöva passera innan man ska in i affären. Mycket skräp blir det också efter dem när de lämnar platsen. Och när affärerna har vissa av sina varor utomhus som blommor och annat ska man trampa omkring bland de som sitter och tigger. Det känns inte rätt.

Konstigt att inte Coop, Ica och kommunen har reagerat på detta. Det är väl kommunen som äger marken? Då kan väl kommunen låta tiggarna sitta utanför kommunhuset i stället?

Det får allt bli lite ordning utanför mataffärerna i Grums!

Undrande

Under en lång tid har det funnits tiggare utanför matbutikerna i Grums. Vid flera tillfällen finns det ingen tiggare utanför butiken men man har lastat av filtar och annan bråte som ligger i en hög utanför butikerna. Det ser förskräckligt ut att behöva passera innan man ska in i affären. Mycket skräp blir det också efter dem när de lämnar platsen. Och när affärerna har vissa av sina varor utomhus som blommor och annat ska man trampa omkring bland de som sitter och tigger. Det känns inte rätt.

Konstigt att inte Coop, Ica och kommunen har reagerat på detta. Det är väl kommunen som äger marken? Då kan väl kommunen låta tiggarna sitta utanför kommunhuset i stället?

Det får allt bli lite ordning utanför mataffärerna i Grums!

Undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.