2016-02-10 06:00

2016-02-10 06:00

Avskyvärt träckandemitt i city

KARLSTAD:

Visst kan det vara skönt med grönt mitt i stan men just nu är träden kring Stora torget i Karlstad bara tillhåll för bajsande fåglar. Och nu när det är så blött ute luktar det avskyvärt – och ser dessutom väldigt fult ut.

Stadsvandraren

Visst kan det vara skönt med grönt mitt i stan men just nu är träden kring Stora torget i Karlstad bara tillhåll för bajsande fåglar. Och nu när det är så blött ute luktar det avskyvärt – och ser dessutom väldigt fult ut.

Stadsvandraren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.