2016-02-09 06:00

2016-02-09 06:00

Kondoleanser förmedlar inte

BEGRAVNINGAR:

Jag läste med förundran att finansinspektionen har stoppat begravningsbyråerna från att förmedla kondoleanser till begravningar, för också detta ska datoriseras.

Hur ska min mamma på 86 år och alla vi andra som inte använder datorer och internet kunna hedra vänner och släktingar vid begravningar? Detta är framför allt en tradition på landsbygden, med stora avstånd. Räknas inte vi?

Detta bör uppmärksammas med krav på en återgång till det normala.

Margareta Engström-Friberg

Gräsmark

Jag läste med förundran att finansinspektionen har stoppat begravningsbyråerna från att förmedla kondoleanser till begravningar, för också detta ska datoriseras.

Hur ska min mamma på 86 år och alla vi andra som inte använder datorer och internet kunna hedra vänner och släktingar vid begravningar? Detta är framför allt en tradition på landsbygden, med stora avstånd. Räknas inte vi?

Detta bör uppmärksammas med krav på en återgång till det normala.

Margareta Engström-Friberg

Gräsmark

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.