2016-02-05 14:22

2016-02-08 08:28

Rädda våra torgkiosker!

KARLSTAD: Upprop på Facebook behövs

Jag skulle vilja att någon som är av samma åsikt som jag startar ett upprop på Facebook angående uppsägning och rivning av de coola kioskerna på Stora torget i Karlstad.

Jag vet själv inte hur man gör men kommer direkt att ställa mig bakom ett sådant upprop.

Jag förstår inte hur ett sådant huvudlöst beslut kan ha gått igenom. Platsen där kioskerna står är den enda trevliga, trygga och dynamiska platsen på hela torget. Det är otroligt mysigt på alla sätt. Personalen är jättetrevlig och service-minded. Jag vet inte hur många gånger jag var där i somras och åt glass och drack kaffe. Det var alltid många människor som satt vid borden eller runt fontänen och smaskade på glass, kaffe och dricka. Det är ett ypperligt ställe att sitta och ”glo” på folk. Ett sant folknöje med andra ord och ett tryggt ställe för både ung och gammal. Man kan sitta där ensam eller i sällskap. Det spelar ingen roll. Det är lika tryggt och mysigt hur som.

Nej vet ni vad, kära kommunfolk och folkvalda politiker, riv omedelbart upp detta beslut och ta ert förnuft tillfånga och kosta på att restaurera dessa mysiga coola kiosker. Låt dem vara kvar. De ingår i den anrika stadsbilden.

Jag vet själv inte hur man gör men kommer direkt att ställa mig bakom ett sådant upprop.

Jag förstår inte hur ett sådant huvudlöst beslut kan ha gått igenom. Platsen där kioskerna står är den enda trevliga, trygga och dynamiska platsen på hela torget. Det är otroligt mysigt på alla sätt. Personalen är jättetrevlig och service-minded. Jag vet inte hur många gånger jag var där i somras och åt glass och drack kaffe. Det var alltid många människor som satt vid borden eller runt fontänen och smaskade på glass, kaffe och dricka. Det är ett ypperligt ställe att sitta och ”glo” på folk. Ett sant folknöje med andra ord och ett tryggt ställe för både ung och gammal. Man kan sitta där ensam eller i sällskap. Det spelar ingen roll. Det är lika tryggt och mysigt hur som.

Nej vet ni vad, kära kommunfolk och folkvalda politiker, riv omedelbart upp detta beslut och ta ert förnuft tillfånga och kosta på att restaurera dessa mysiga coola kiosker. Låt dem vara kvar. De ingår i den anrika stadsbilden.

  • Maritha

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.