2016-02-01 06:00

2016-02-01 06:00

S-budskapet har nått folket

Opinionsundersökning:

I tisdagens NWT skriver två tunga socialdemokrater att socialdemokraternas budskap inte har nått ut till svenska folket. En rättelse: Det är precis det som hänt, budskapet har nått ut. Detta avspeglar sig nu tydligt i opinionen.

Realist

I tisdagens NWT skriver två tunga socialdemokrater att socialdemokraternas budskap inte har nått ut till svenska folket. En rättelse: Det är precis det som hänt, budskapet har nått ut. Detta avspeglar sig nu tydligt i opinionen.

Realist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.