2016-01-30 06:00

2016-01-30 06:00

Vill få se en redovisning

MJÖLK:

När Arla gjorde prissänkningar blev det alltid artiklar om hur stora förluster mjölbönderna gjorde. Vi som nu hjälper till med att betala 1 krona extra för Wermlandsmjölken undrar: när får vi se hur mycket förtjänsten blir per år för dessa mjölkleverantörer? Men det kanske inte är fint att skriva om något går bra ekonomiskt?

Roger

När Arla gjorde prissänkningar blev det alltid artiklar om hur stora förluster mjölbönderna gjorde. Vi som nu hjälper till med att betala 1 krona extra för Wermlandsmjölken undrar: när får vi se hur mycket förtjänsten blir per år för dessa mjölkleverantörer? Men det kanske inte är fint att skriva om något går bra ekonomiskt?

Roger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.