2016-01-29 06:00

2016-01-29 06:00

Helnöjd med akuten

AKUTEN

Svar till: Weibel (NWT 27/1)

Jag tänker, att om man mår såpass bra att man orkar sitta på akuten i flera timmar och sedan åka hem och klaga på hur tråkigt det är, så kanske man inte är sjukare än att man hade kunnat vänta, och ringa till sin vårdcentral dagen efter istället. Själv har jag aldrig behövt vänta mer än 20 minuter, de har varit väldigt bra på att hålla den utlovade tiden som man förbokar via 1177. För ingen åker väl till akuten utan att ringa dit först?

Nöjd akutbesökare

 

Jag tänker, att om man mår såpass bra att man orkar sitta på akuten i flera timmar och sedan åka hem och klaga på hur tråkigt det är, så kanske man inte är sjukare än att man hade kunnat vänta, och ringa till sin vårdcentral dagen efter istället. Själv har jag aldrig behövt vänta mer än 20 minuter, de har varit väldigt bra på att hålla den utlovade tiden som man förbokar via 1177. För ingen åker väl till akuten utan att ringa dit först?

Nöjd akutbesökare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.