2016-01-25 06:00

2016-01-25 06:00

Vad är det som har hänt?

SANNING

Vad är det som har hänt? Vad kommer det sig att det blivit så vanligt med att ljuga och undanhålla sanning och fakta? Det är polisen som mörkar brott, journalister som inte skriver hela sanningar, politiker, radonmätningar, fackföreningar, vattenanalyser med mera som man inte informerar sina medlemmar eller medborgare om. Vad är det som är så fel att inte tala sanning. Tror man så litet om sina medmänniskor att de inte är i stånd att kunna tänka själv utifrån fakta? Jag är väl vuxen nog att kunna ta egna beslut? Sanningen kommer ofta ikapp så det är väl bättre att vara ärlig från första början.

Tröttnat

Vad är det som har hänt? Vad kommer det sig att det blivit så vanligt med att ljuga och undanhålla sanning och fakta? Det är polisen som mörkar brott, journalister som inte skriver hela sanningar, politiker, radonmätningar, fackföreningar, vattenanalyser med mera som man inte informerar sina medlemmar eller medborgare om. Vad är det som är så fel att inte tala sanning. Tror man så litet om sina medmänniskor att de inte är i stånd att kunna tänka själv utifrån fakta? Jag är väl vuxen nog att kunna ta egna beslut? Sanningen kommer ofta ikapp så det är väl bättre att vara ärlig från första början.

Tröttnat

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.