2016-01-23 06:00

2016-01-23 06:00

Efterlyseranpassning och moral

KARLSTAD:

Jag läser i NWT att kyrkan ska betala för elen till EU-migranterna på Våxnäs. Inte nog med att de har råd att röka och köpa sprit, de går före i kön i affärer och åker gratis på bussarna. Tänk om de kunde anpassa sig lite och inte tro att de kan få allt gratis utan att göra ett enda dugg. Var är moralen i detta?

Inte medlem i kyrkan och inte EU medborgare

Jag läser i NWT att kyrkan ska betala för elen till EU-migranterna på Våxnäs. Inte nog med att de har råd att röka och köpa sprit, de går före i kön i affärer och åker gratis på bussarna. Tänk om de kunde anpassa sig lite och inte tro att de kan få allt gratis utan att göra ett enda dugg. Var är moralen i detta?

Inte medlem i kyrkan och inte EU medborgare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.