2016-01-23 06:00

2016-01-23 06:00

Det blev en tummetott...

PRALINBONUS:

l senaste numret av Vardagsliv hade KBAB en talong som man kunde skicka in och få en present, om man bott i samma lägenhet i minst 25 år. Eftersom vi uppfyllde villkoren med råge gjorde vi så.

KBAB är ett av Sveriges mest lönsamma allmännyttiga bostadsföretag. Vinsten 2015 var cirka 99 miljoner kronor. Så som trogen hyresgäst trodde jag att jag skulle vara värd minst en halv månadshyra. Men ack vad jag bedrog mig! Det blev – en liten ask praliner...

Jag tycker att ledningen borde skämmas!

Mycket besviken hyresgäst

l senaste numret av Vardagsliv hade KBAB en talong som man kunde skicka in och få en present, om man bott i samma lägenhet i minst 25 år. Eftersom vi uppfyllde villkoren med råge gjorde vi så.

KBAB är ett av Sveriges mest lönsamma allmännyttiga bostadsföretag. Vinsten 2015 var cirka 99 miljoner kronor. Så som trogen hyresgäst trodde jag att jag skulle vara värd minst en halv månadshyra. Men ack vad jag bedrog mig! Det blev – en liten ask praliner...

Jag tycker att ledningen borde skämmas!

Mycket besviken hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.