2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Stängd station i vinterkölden...

VÄRMLANDSTRAFIK:

Vid besök i Karlstad den 6/1, en röd dag, gick bussen efter söndagstidtabellen. Jag trodde i min enfald att busstationen skulle vara öppen, men den stängde 18.30! Min buss gick först 21.20 och jag kom dit 19.30.... Tur att man kunde gå in hos McDonald's för värme och toabesök!

Ni har ingen toa på era nya bussar utan hänvisar till busstationen. Hur ska man göra när det är stängt där har ni tänkt?

Frusen Eva

Vid besök i Karlstad den 6/1, en röd dag, gick bussen efter söndagstidtabellen. Jag trodde i min enfald att busstationen skulle vara öppen, men den stängde 18.30! Min buss gick först 21.20 och jag kom dit 19.30.... Tur att man kunde gå in hos McDonald's för värme och toabesök!

Ni har ingen toa på era nya bussar utan hänvisar till busstationen. Hur ska man göra när det är stängt där har ni tänkt?

Frusen Eva

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.