2016-01-22 06:00

2016-01-22 06:00

Problem med hundägare

KARLSTAD:

Har plötsligt många hundägare på Hultsberg-Henstad blivit för gamla att ha hund, så att de inte längre klarar av att böja sig ned för att plocka upp efter hunden? Det ser rent bedrövlig ut efter vissa gång- och cykelbanor! Och är det inte hundskit så finns även fenomenet med cigarettpaket och andra förpackningar. Hur lyckas tillverkarna med konststycket att tillverka förpackningar som när de tömts på sitt innehåll plötsligt börjar väga så mycket så man inte orkar bära med sig skräpet till närmaste tunna?

Tänk om alla skulle bära sig lika svinaktigt ut som de som jag hoppas känner sig träffade, då skulle vi ha en natur i vårt land som ingen ville vistas i, och det skulle kännas väldigt tråkigt. Tack, Karlstads kommun, för att ni placerar ut så många sopkärl längs våra gångbanor – men tråkigt att de är osynliga för så många...

Lennart

Har plötsligt många hundägare på Hultsberg-Henstad blivit för gamla att ha hund, så att de inte längre klarar av att böja sig ned för att plocka upp efter hunden? Det ser rent bedrövlig ut efter vissa gång- och cykelbanor! Och är det inte hundskit så finns även fenomenet med cigarettpaket och andra förpackningar. Hur lyckas tillverkarna med konststycket att tillverka förpackningar som när de tömts på sitt innehåll plötsligt börjar väga så mycket så man inte orkar bära med sig skräpet till närmaste tunna?

Tänk om alla skulle bära sig lika svinaktigt ut som de som jag hoppas känner sig träffade, då skulle vi ha en natur i vårt land som ingen ville vistas i, och det skulle kännas väldigt tråkigt. Tack, Karlstads kommun, för att ni placerar ut så många sopkärl längs våra gångbanor – men tråkigt att de är osynliga för så många...

Lennart

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.